Vill inte



Jag vill inte ha sommarlov. Jag vill inte skriva finansieringstentan. Jag vill inte åka från Lund. Jag vill inte inte ha något sommarjobb. Jag vill inte att min syster ska ta studenten. Jag vill inte hela tiden bläddra i kalendern. Jag vill inte börja min fjärde termin i Lund.

Däremot vill jag flytta till korridor. Jag vill lyssna på sommar i P1. Jag vill fira min systers student och göra alla efterrätter. Jag vill gå promenader med Meja. (Med sällskap). Jag vill ha sommarjobb på blå porten. Jag vill planera i kalendern. Jag vill klara av nästa termins studier.

Allt är så roligt men tiden går alldeles för fort!

 

Grönt är alltid skönt







Jag har funnit min favoritfärg min. Grönt.
Balklänningen var den bästa någonsin. Skön, snygg och gratis (mammas gamla).

Idag har jag köpt en klänning på second hand. Grön och unik för 59 kr.

På väg hem från lektionen i gröna glitterballerinas tappar jag mitt plåster och utsätter mina trasiga fötter (från i lördags) för enorm påfrestning. Svedan gör fruktansvärt ont. I brist på grodblad tar jag maskrosor och trycker ned mellan hälen och skon. Det måste ha sett väldigt lustigt ut då jag hade korta chinos som blottade vaderna. Men skönt var det.

Nollad



När jag hämtat ut min uppdaterade mobil igår upptäckte jag att alla mina sms var raderade. Det är mitt liv under drygt ett år. Jag brukar skriva ner alla meddelanden som berört mig, varit roliga, knäppa, sjuka. Det är hur kul som helst att läsa igenom i efterhand!
Det känns som att ett nytt liv har börjat. Allt det gamla är borta. Dags för nya tag.

På tår eller påtår?



I morgon är det som sagt bal igen. Har jag gjort mig förtjänt av att ha kul? Självklart skulle jag nog vilja säga. Jag har haft fullt upp och gjort nödvändiga saker hela tiden. Dock har jag inte gjort det jag allra mest behöver; Plugga. Jag har gått på lektionerna men jag behöver börja räkna. Tillämpa formlerna. Usch! Ska nog ta en timme eller två till det om några timmar när jag är ännu tröttare än jag är nu.

I morgon kväll ska jag ha min mammas gamla klänning. Stenmodern med ena axeln bar. Skor har jag men inte i Lund. Har perfekta skor som skulle matcha silverranden i klänningen men det kostar ju nästan lika mycket att skicka ner hit som att köpa nya. Troligtvis blir det ballerina och inte de höga klackarna.

Har äntligen lämnat in min mobil på mjukvare-uppdatering. På väg hem gick jag in i en liten tebutik som ligger nära mig. Skulle jag ha struntat i det? Ut gick jag i allfall med två kannor (en tredje är undanlagd) och ett nytt björnbärste. Det var inte dyrt ska tilläggas. Här kan man fynda.

Den på bilden kunde jag inte låta bli att köpa. Gräslig, häftig, rolig, söt, kitschig. Den är annorlunda och det gillar jag. Ska tilläggas att jag redan har en klassisk från England. Den här blomman är från Italien.



En vit så här kopp fick jag i födelsedagspresent av Albin. Hur visste han att jag ville ha en sån?
Björnbärsteet smakar utmärkärkt i den. Koppens kant ligger mycket bra mot läpparna när man dricker. Det har faktiskt väldigt stor betydelse!!

Baldags







På lördag är det dags! Jag måste vara duktig de kommande veckodagarna så jag kan festa och dansa med gott samvete.

Layoutvecka



I övermorgon är allt som vanligt. Jag ska börja dricka 2 liter vatten om dagen, äta regelbundet, följa tv-serier, gå och lägga mig i tid, plugga, gå på föreläsningar, läsa, diska, tvätta, bada. Först ska jag intervjua Klas Eklund på hans gård och färdigställa sista tidningen.

Födelsedag den 29 april


Alla dessa grönsaker för 60 kronor.


Paket på posten.


Nicoletta skalar potatis till vår middag.


Jag bakar för fullt.


Väldigt snygg förpackning, inte gott vin.


Fisk!


Kanelbullarna fick inte plats i köket.


Så här snygga är vi!


Vi matchar ju!


Några minuter till gästerna dyker upp.


Jag har bakat allt utom pepperkakorna jag hittade i ett skåp.


Daniel, Nico, Caroline och Fanny.


Hanna och Madeleine.


Yana och Malin.


Sofie och Cajsa.


Maria, Christofer, Therese och Wille.


John, Eric och Marisol.


Sanna och Jesper.


Alla gör sig redo.


Snart färdiga.


Underbara!


Det var alldeles för trevligt!


Och roligt!


Jesper klappade med händerna vid tio och satte mig på en stol.


Sen sjöng de för mig!


Ensamma igen.


Då dansar vi till Jacksson 5.


Och hoppar.


Presenter och blommor i överflöd.


Det blev över!


Jag fick fler buketter än en, så kaffeburken fick agera vas.




RSS 2.0