Cocktail

Det känns lite bättre att dricka treo ur fint glas.

Osöt dröm

Häromnatten drömde jag att min älskade blev uppäten av två späckhuggare. Inför ögonen på mig. Jag grät floder när jag vaknade i två omgångar. Lika mycket varje gång.
Kan det ha någon koppling till sista frågan i anställningsintervjun jag gjorde i veckan. Vilket djur skulle du vilja vara? Jag svarade delfin. Kommer jobbet vara ett problem i förhållandet. Hemsk varning.

Empatisk

Där jag pluggar sitter det väldigt ofta en man som stör mig av någon anledning. Nu är det över. Jag stör mig inte längre. Han är alltid ensam och sitter alltid och tittar ut genom fönstret. Har ibland inga böcker han läser utan han bara sitter och låter tiden gå. Hans sätt att röra sig är obekvämt och ansträngt. En gång frågade han vad klockan var på ett annorlunda irriterande sätt. Ingen vidare utstrålning. Ingen alls. Just nu äter han en banan. Besvärat. Det är inte kul att äta själv. Han har gett mig en klump i halsen. Det är så fruktansvärt hemskt att vara ofrivilligt ensam.

Vidare

Jag har gått vidare!

Underverk istället för tandvärk

Igår var jag hos tandläkaren. För första gången hos en privat. Det kändes lyxigt. Inte bara för mig men också för mina tänder. Mina älskade, sköra, gamla tänder. De som ständigt blir syreangripna när jag hela tiden äter och dricker gott. Jag gick dit i tron att jag hade enormt mycket tandsten och en massa nya hål. Men det som putsades bort var missfärgningar och min oro. Jag hade inga hål, dock bruna tänder. Så mycket rödvin och koffeindrycker dricker jag ju inte. Jag kunde fortsätta med mina fyra dagliga koppar te, frukostjuicen har jag redan slutat med och rökt har jag aldrig gjort. Det kunde hon minsann (såklart) se. Töntig som jag är ville jag poängtera att jag inte heller varken feströker eller snusar. Det kunde hon nämligen inte se. Auktoritär som hon var och glad som jag var fick hon ett skutt till nigning när jag begav mig därifrån, med ett skinande leende.

Annie Hall

http://www.youtube.com/watch?v=89TsmwPqf7E
Så fantastiskt vackert.

Bortblåst

Inatt blåste vintern bort och våren tog över. I alla fall för tillfället. Idag har jag ingen halsduk på mig och går med öppen jacka och converse. Skorna beror inte alls på att mina stövlars dragkedja gett upp...

school lit

Jag gick till juridiska biblioteket och botaniserade. Kunde inte sluta plocka. Fick med mig nio böcker hem. Vissa så gamla och betydelsefulla att de finns kvar trots att man sprättade upp sidorna när man läst. Nu ska jag gå härifrån. Jag ska gå till ett annat bibliotek och försöka skriva något på min uppsats. Hemma skriver jag bara listor.

Ännu en

Barn, Förlovningar och Bröllop. Borde Förbjudas Bums.

Repeat

http://www.youtube.com/watch?v=k_bQ0h85gY8

Dinera

Ikväll ska jag ha middagsbjudning. Jag älskar att ha middagar. Jag älskar planeringen, shoppingen och när gästerna anländer. Jag älskar att välja porslin, laga maten och servera fördrink.
När jag har en inkomst och lägenhet ska jag festa varje helg.

RSS 2.0