Ny strategi

Halvhjärtat eller mer halvdant ska bli mitt nya jag. Jag har alltid känt att om jag inte går upp före åtta, går promenad före nio, äter frukost före tio, läser minst tre artiklar i svenskan, pluggar minst 7 timmar om dagen, äter egenlagad mat, sminkar mig, duschar och tvättar håret samt har en genomtänkt outfit så är det inte lönt. Då gör jag ingenting i stället. Och det är precis så det varit. Jag har inte gjort något alls för allt har känts försent. Idag ska det bli ändring. Jag ska gå till juridicum och plugga oduschad med otvättat hår, osminkad. Jag ska läsa arbetsrättsboken med inställningen att jag faktiskt inte behöver förstå ALLT. Idag hoppas jag att något lossnar. Och att mina omålade ögon hjälper mig att se saker ur ett nytt perspektiv. Det sunda.

Nöjd vore en fröjd

Jag har börjat inse fakta. Jag är aldrig nöjd. Det är jobbigt. Oerhört jobbigt. Det är en ständig stress att hela tiden gå och leta efter bättre och bäst för det går inte. Allt blir hela tiden bättre. Det slutar aldrig.

1 komma 0


Det kan gå. Jag hoppas med mina tummar hållna och med böcker på bordet bredvid sängen. Heter det nattygsbord eller nattduksbord? Det är dags att börja fundera och gräva djupare. Är det ett bord för tyg, dvs saker, man kan behöva under natten eller en duk? Nattduk eller natt-tyg?

Jag bloggar. Alltså finns jag.



RSS 2.0