Glad


Jag har sovit länge idag. Sista lektionen var igår. Nu är det bara plugg plugg. Minst en artikel om dagen. Minst en bok i veckan.
Idag mår jag bra. Jag är glad för det jag har. Jag är glad för de människorna jag har runt omkring mig.
Jag är glad för att jag inte är på det humöret som jag var igår. Det var en jobbig dag. Kroppen kliade, håret var fett, kläderna satt för tajt, jag hade inga kläder!, mina jeans sprack - de enda jeansen jag kan ha, jag irriterade mig på allt och alla. Men. Sen gick jag på yoga, duschade av mig allt negativt, gick till en kompis och kollade romkom och åt två stora nävar chips. Sen kändes det bättre.

Grubbleri grubblera

Jag kom in på den utbildningen jag trodde att jag vill komma in på. Nu tror jag att jag inte vill det längre. Tror jag. Nu har jag förlikat mig med uppsatsskrivande. Jag tycker det ska bli kul. Och jag har gett mig tusan på att jag ska klara av det. Men tänk om det är fel val.

Mellis

Brysselkål med örtsalt.

Köpa köpa köpa

Eftersom MJ tydligen har öppnat i Stockholm ska jag slå till på ett hölje till min telefon. Lila?

Ge mig Acne


Fräscht




Lins och brocollisoppa

Recept 4-6 portioner
2 huvuden broccoli
2 dl gröna linser
2 schalottenlökar
4 msk olivolja
4 cm hackad röd chili eller något annat starkt efter smak
1 apelsin
1 liter vatten med en tärning grönsaksbuljong
Hacka löken och fräs med chili i olivoljan i en stor kastrull. Rensa broccolin, skölj och skär av stjälkarna. Spara buketterna. Tillsätt vatten och buljongtärning i kastrullen. Hacka ner stjälkarna och tillsätt dem med linserna. Koka i 25 minuter. Tillsätt under tiden finrivet apelsinskal och apelsinsaft. Lägg i broccolibuketterna och koka ytterligare 5 minuter. Godast blir soppan om man mixar den med förslagsvis en stavmixer. Då reder den sig själv. Smaka av med salt och vitpeppar.

5 gånger

Så många gånger har jag tränat den här veckan. 3 dagar yoga. 2 dagar gympa stång.

RSS 2.0