Mönsterbrytning

Det är dags att börja. Bryta mönster. Annars går jag förlorad ur det här. Igår började jag. Jag bara valde en glass utan att rota runt efter bättre. Kaktus citron sorbet var inte så dumt, tvärtom, kändes som jag längtat och valt länge och långsamt.

De är här!

Smultronen, hallonen och blåbären. Äntligen!

Plus minus noll

Och så var helgen förbi. Dagen har spenderats på NK med Jenny. Snabba beslut har tagits med konsekvensen att kontot har minskat. Jag trodde jag skulle bli lycklig av shopping, det blev jag förut, men inget är sig likt. Jag får ingen kick. Trots puderrosa ballerina och sexigt söt svart fodral från Karen Millen. Var hittar jag kickarna nuförtiden?

Återkommande tema

Lika svårt som jag tycker det är att göra mig av med saker som kläder, väskor och skor, lika jobbigt tycker jag det är att radera ord i en text. Nu är snart min andra intervju färdig. Från att ha varit dryga 12 000 tecken med blanksteg ska den bli 5000. Jag är nere i 7000. Det går trögt nu. Har tagit en paus och läser En dag. Efter ett kapitel vet jag att det här kommer bli min favoritbok.

Mersmak

Det här är som att gå på rehab. Tänk om jag vänjer mig av utan? Att jag inte behöver det längre?
En intervju är till 90 % färdig. Nu äppeljos och sen spring.

En dag i taget

Jag är så rastlös. Jobbar hemifrån. Har ingen aptit. Klipper tånaglarna. Klipper de för kort bara för att det är så roligt att klippa. Snart har det gått 24 timmar. Tiden går långsamt.

RSS 2.0