Detalj


Slitet

Det här är de enda jeansen jag har använt det senaste halvåret. Rumpans tyg är genomskinligt. Snart slängdags. Vilket betyder köpdags. Inte kul utan pengar.

Äkta vara

Underbar helg på landet med underbara T. Med mig fick jag en massa energi och sommarens skörd från jordkällaren.

Vapiano i snöstormen

Med mina systrar och Micke.

Köp!

http://www.blocket.se/stockholm/Bruno_Magli_Chloeinspirerat__Rizzo_30908543.htm?ca=11
Jag tror jag satte för höga priser...

Slänga är skönt

Anteckningar och utskrifter. Avtalsformulär och instruktioner. Block och sönderätna pennor. Det ska väck!

Söndag på sparta

Neddragna persienner hos de flesta.

Söndag på Ica

Det går inta att gå till Ica med oborstade tänder. Alla är där. Jag gick dit för att fylla korgen med energidryck, vaniljte och mjölk för pluggsöndag. Min lärare står och plockar frukt, min skidkompis handlar ägg och bacon och mina korridorskompisar håller koll på mig. För tillbaka i köket säger de att de sett mig mingla.

Seg

Jag måste läsa rättsfall. Det enda jag vill är att kolla film.

Äntligen

Nu kan jag sälja statistikböckerna. Egentligen skulle jag vilja behålla min formelbok. Jag gillar den. Vi kom enormt bra överens. Dessa sidor är mina favoriter.

Lovely!


Förlovning igen!


Jaa vad kul! Rysligt kul med kärlek. Jag rös som vanligt när jag fick reda på nyheten.

Biblioteket

Jag fick höra att jag skulle passa att jobba som bibliotekarie. Så jag begav mig dit i regnrusket. Kanske inte först och främst för att känna efter ifall jag trivdes, det vet jag att jag gör men för att låna en kursbok, offentlig arbetsrätt, och två skönlitterära. Denise Rudberg och Presidentens hustru. Jag älskar att handla böcker men jag sparar pengar för att kunna köpa mig ett dyrt rouge som gör mitt ansikte smalt. Markera lite kindben har ingen dött av.

Tjejmys

Vi fann varandra på biblioteket pluggandes och bestämde oss för att äta middag tillsammans. Tacos. Ingen alkohol, ingen tv, inget killsnack. Bara chaite, tända ljus och prat om barn, kungligheter och framtiden.

Garderobsbekymmer

Så mycket i min garderob har jag haft så länge. Jag vill fräschas upp. Jag tror och hoppas att jag lyckas slänga mina converse idag. I bästa fall lyckas jag slänga min beige longchamp också. Det är snyggt att ha lite slitet och en massa fräscht, men när allt är gammalt och nopprigt då känns det inte bra. Nej ut med skiten. En blå pashmina skulle jag vilja ta in i stället. Inget mer rosa!

Piiinsamt

http://video.se.msn.com/watch/video/berlusconi-battre-brudfluktare-an-bog/1nke2pz0x

Visste ni att..

Skadestånd inte är ett straff för ett brott utan ersättning för skada.

Okrossbar

"Om man vill är det den enklaste saken i världen att hitta fel och problem med precis allting. Träna dig i att se möjligheter och det positiva i allt, också i det negativa som händer dig! Du kommer bli okrossbar!"

Lurade

Vi konsumenter är så lättlurade. Inte jag. Längre. Jag älskar räkor och köpte en förpackning som utlovar mellan 70-90 stycken. Det står klart och tydligt med stora tecken. Jag var tvungen att räkna mina saftiga handskalade stjärtar. Det var som jag trodde. Färre. Markant färre. Endast 50 stycken. Det är skillnad. Och absolut inte ok.

Jag trodde fel

Jag trodde att juridik var rätt. Det var det inte. Det insåg jag idag. Det är intressant men inte kul. Det är skillnad.

Feng shui varje dag överallt

Just nu fokuserar jag på mina parfymer. Jag har haft mina i flera år. Dior har jag haft längst och den tar aldrig slut. Jag vill ju ha den bästa anledningen till att köpa nytt och gå in i en ny era. Därför har jag nu börjat spruta på två gånger om dagen. Idag slängde jag ett nattlinne också. Bra där!

Ute är mörkt och kallt

Jag vill inte gå upp halv sju i morgon för att sen traska ner på stan i mörkret och kylan. Brrr och gäsp.

Blä

Vaknade för fem minuter sen. Eller jag vaknade första gången halv fem. Andra gången 6.50 när klockan ringde för att jag hade tvättid sju. Tredje gången 07.12 när jag inser att jag inte hinner springa ner. Fjärde gången 09.05 och femte gången för några minuter sen. Men jag ville inte gå upp. Min faster var i sängen. Hon levde i min dröm. Varför skulle jag vilja vakna?

1 år senare

Tur att det bara blir bättre.

Mat

Fotograf:Jenny Tengvall

Jag älskar att handla mat! Jag kan inte sluta! Jag blir så lycklig av det. Mitt matkonto är större än min hyra. Dåligt tycker jag inte att det är men lite jobbigt. Mina pengar börjar sina.
Underbart att köpa frukt och grönt och lägga upp på ett fat.

Jag har gjort det igen

Jag har shoppat. Men det här stod på min lista. Jag unnade mig den största burken chai-te efter tentan som gick bra. Dyrt var det, gott smakar det.

Lanvin


Celebrera


Jag firar att tentan är över med underbar tonfiskpasta och en bra tvserie. För mig är krök och restaurang inget jag unnar mig utan tvärtom, något jobbigt och onödigt. I alla fall en regnig eftermiddag som denna.

Redo

Jag är inte redo för mycket. Jag kan inte förstå hur ännu en av mina gamla klasskamrater vågar bli mamma. Fick höra skvallret idag och blev akut illamående så stressad blev jag när jag tentapluggade. Jag är redo för annat. Om tolv timmar skriver jag statistiktentan. Ska bli riktigt roligt att få visa allt jag kan. Jag kan så mycket!

RSS 2.0